Empresa

Història

NLS Group va ser constituïda l’any 2002, com ADVENTO, per un grup de professionals amb una àmplia experiència al món dels sistemes d’informació i des de llavors ha sabut interpretar les necessitats canviants del mercat, ha apostat i invertit a les tecnologies innovadores, ha ampliat la seva cartera de clients i s’ha consolidat com un excel·lent soci tecnològic.

Missió

La principal activitat de la companyia es basa en l’execució de projectes d’implantació de solucions de software IT utilitzant els mitjans i eines més adequats, així com en la consultoria, disseny, programació i manteniment de sistemes d’informació.

Consolidació

Des de 2016, ADVENTO forma part del grup internacional NLS, amb seu a Portugal i presència en altres països.

Aquesta aliança reforça considerablement la posició de la companyia en el mercat TIC, incrementant ostensiblement els seus recursos humans, tècnics i financers així com la seva capacitació per abordar qualsevol projecte amb les màximes garanties.

Confiança

La filosofia de treball es basa en la professionalitat, el compromís i la proximitat amb els seus clients, factors considerats claus per a l’execució reeixida de projectes de gran criticitat i envergadura.

Sabem el que fem i el que fem, ho fem bé. Així ho constaten la satisfacció i la fidelitat dels nostres clients. Al llarg d’aquests anys hem estat capaços de transformar les solucions de software en eines útils i eficients.

“Gairebé tot el que es pot imaginar, és real.”

Pablo Picasso